Stefan Jović otkrio koji trener mu je naneo traume: Navijače Zvezde će šokirati odgovor

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaš Valensije i višestruki osvajač medalja sa Srbijom, Stefan Jović je pričao u emisiji "Timeout sa Kristinom", o različitim temama, a dotakao se i svojih bivših trenera.

Upitan je ko je ostavio najveći utisak na njega od košarkaških trenera, ko je ostavio traumu i sa kim je bilo najgore trenirati. Koga bi mogao da nazove diktatorom, a njegov odgovor je iznenadio.

- Prva godina u Zvezdi bila je s Dejom. To je bio prelazak u sistem rada koji do tada nisam video. Način treniranja, količina treninga, plus Evroliga u tom trenutku, bili su za mene izazov u prvih mesec dana, jer sam se morao prilagoditi ritmu, načinu treniranja i informacijama. To pamtim kao nešto što je ostavilo dubok i trajan utisak na mene. Sada, deset godina kasnije, od 2014, i dalje se sećam tog perioda. I sada je slično, ali za novi sistem i nove igrače potrebno je vreme. Ništa ne može preko noći, pa se prilagođavamo mi njemu, a on nama - rekao je Jović.

Odnos Radonjića i Jovića je oduvek istican kao odličan, ali nema sumnje da je za mladog plejmejkera bilo izuzetno zahtevno da sa polu-profesionalne košarke pređe na potpuni profesionalizam.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Ognjena Dobrića posle meča Zvezda - Baskonija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA