Partizan objavio cene karata za Bajern Minhen: Najjeftinija 2.500 dinara, a najskuplja...

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Košarkaši Partizana posle gostovanja u Madridu ekipi Reala, igraju prvi meč pred svojim navijačima, i to, protiv Bajerna iz Minhena, a klub je za dzuel koji se igra 15. oktobra objavio cene karata.

Naime, u objavi crno-belih sotji da prodaja dnevnih ulaznica počinje u petak 11. oktobra. Kao što je i najavljeno, prioritet u kupovini dnevnih ulaznica imaju članovi KK Partizan za 2024. godinu i samo oni će moći da kupe ulaznice u prvih 48 sati prodaje.

- Svaki član, imaće na raspolaganju mogućnost da kupi dve ulaznice na osnovu jedne članske karte. Prioritetna prodaja počinje 11. oktobra u 10 časova i se odvija na sledeće načine:

Putem verifikovanih profila članova, koji istima mogu pristupiti preko sajta partizan.basketball. Putem sajta efinity.rs gde je za kupovinu potrebno da članovi unesu kod sa članske karte

Neposredno na blagajni Beogradske arene (blagajna sever) i Efinity prodajnim mestima (TC Rajićeva i Dom omladine) gde je potrebno pokazati člansku kartu i identifikacioni dokument - stoji u objavi kluba.

Ono što je za navijače bitno jeste i cena. Tako, najeftiija karta za "Nivo 400 - bočno" iznosi 2.500 dinara, dok centralni deo istog nivoa košta 3.000 dinara.

Takođe, najskuplje ulaznice, za najbolja mesta, dostižu i 25.000 dinara.

Pogledajte objavu kluba:

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Znamo kvalitete Reala, ali i mi imamo kvalitet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DNK

    10. oktobar 2024 | 13:52

    Puno para, za malo cirkusa.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    10. oktobar 2024 | 15:57

    Што овако скупе карте кад ови Шумадинци, чисте Србенде играју за бурек и јогурт из љубави...

  • Dr

    10. oktobar 2024 | 15:25

    Ceepaaaaaaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA