Zagonetna poruka Kodija Milera Mekintajera posle Baskonije: Šta znače ove tri reči posle ponoći?

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Baskoniju i odlično su započeli sezonu u Evroligi sa dve pobede iz isto toliko mečeva, te sada dele prvo mesto sa Monakom posle nekompletnog drugog kola.

Crveno-beli su na ova dva meča bili lišeni pomoći Miloša Teodosića, koji je bio suspendovan za prve dve utakmice zbog nasrtaja na sudiju na poslednjoj utakmici Evrolige prošle sezone protiv Efesa, pa je mnogo toga morao da iznese na svojim leđima Kodi Miler Mekintajer, koji je i predviđen za prvog plejmejkera crveno-belih ove sezone.

Za Mekintajera je bilo ovo i posebno emotivno, jer je igrao meč protiv svog bivšeg kluba, a i sam je u izjavi posle meča rekao da mu je osećaj bio čudan.

Takođe, upitan je i od strane novinara kada može da se očekuje da dominira kao što je to bio slučaj u Baskoniji prošle sezone, jer navijači Zvezde i dalje čekaju pravog Kodija Milera Mekintajera.

Mekintajer je meč završio sa 7 poena, 3 skoka i 7 asistencija i imao je indeks 14, što je sasvim solidan doprinos, ali svakako se od glavnog pojačanja uz Nikolu Kalinića očekuje i više.

Sam Mekintajer je objasnio da je potrebno vreme da bi zasijao u punom sjaju, a verovatno je tim povodom i ostavio poruku nešto posle ponoći na svom X nalogu.

- Dan po dan - napisao je uz emotikon zahvalnosti.

— Codi Miller-McIntyre (@CMMPatience) October 9, 2024

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Ognjena Dobrića posle meča Zvezda - Baskonija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džon Meklejn

    10. oktobar 2024 | 08:30

    Kakav crni emotikon zahvalnosti to je emotikon ,,baci pet"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA