Pogledajte tabelu Evrolige posle Zvezdine pobede nad Baskonijom: Ovo nikada nismo videli u istoriji takmičenja

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Gotove su prve utakmice drugog kola Evrolige. Zvezda je pobedila Baskoniju (78:71), dok je Monako savladao Makabi na domaćem terenu (85:79). I pored toga, možemo reći da imamo istorijski momenat na tabeli najboljeg evropskog takmičenja.

Pored toga što Zvezda deli prvo mesto na tabeli sa skorom 2-0, ovo je ujedno i prvi put ikada da je crveno-beli tim krenuo u sezonu u ovom takmičenju sa tim skorom. Nikada do sada se klubu sa Malog Kalemegdana nije dogodilo tako nešto, tako da će navijači sigurno biti oduševljeni.

Monako je prvi ispred Zvezde samo zato što ima bolju koš-razliku (+19), a Zvezda ima +10.

Što se tiče preostala dva tima koja su odigrala po dve utakmice, Makabi i Baskonija su sada u "komšiluku" na tabeli, pošto imaju skor 1-1. Izraelci su na osmom mestu sa koš-razlikom +1, a Španci na devetoj poziciji sa -1.

Ostatak tabele se nije mnogo menjao, jer ostali timovi nisu igrali. Sa 1-0 su Fenerbahče, Panatinaikos, Anadolu Efes, Bajern Minhen i Žalgiris iz Kaunasa, dok su sa 0-1 Pariz, Partizan (koji je na 11. poziciji), Asvel, Barselona, Real Madrid, Virtus Bolonja, Alba Berlin, Olimpijakos i Olimpija Milano.

Biće ovo svakako lep pogled na tabelu za sve navijače Zvezde do naredne nedelje kada ih čeka dupli program - gostovanje Fenerbahčeu i meč sa Barselonom kod kuće.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Džoel Bolomboj odgovorio da li je veći optimista ove sezone za Zvezdu u Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA