Novinari pitali Bolomboja da li je veći optimista za tim Zvezde u Evroligi ove sezone: Ovo je bio odgovor

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vrlo uverljivo su košarkaši Crvene zvezde večeras došli do trijumfa kod kuće u 2. kolu Evrolige protiv sastava Baskonije (78:71) i na taj način stigli do skora 2-0.

Posle meča, sa novinarima je razgovarao prvotimac Zvezde, Džoel Bolomboj, koji je istakao da mu je drago što je tim usrećio navijače koji su došli u velikom broju.

- Da, hvala vam, dobro je što smo tu za prvu utakmicu kod kuće, 25.000 ljudi u Areni je videlo pobedu, tako da bilo je zaista sjajno.

Imao je vrlo važnu blokadu Bolomboj nad Dontom Holom, to je podiglo sve u Areni...

- Mnogo važni posedi tokom utakmice, oni vade energiju iz drugog tima, a daju je nama. To je bio ključni momenat utakmice.

Kako sam ističe, nije mnogo razmišljao o petoj ličnoj grešci...

- Bilo je teško, uvek sam se trudio da budem pametan sa faulovima, da ne dopuštam 2+1, to sam radio, a onda sam tada došao do četvrtog faula. Posle toga nisam razmišljao o petom, nego o reakciji. Kada sednete i razmišljate, onda potencirate tu reakciju.

Defanziva je isto bila važan faktor na ovom meču.

- Oni dobro skaču, imaju neke dobre igrače, koji grade, a to smo uspeli da iskontrolišemo, nisu imali mnogo ofanzivnih skokova.

Za kraj, Bolomboj je dobio pitanje da li je veći optimista povodom nastupa u Evroligi ove sezone nego prošle.

- Znate kako, jesmo, ali morate da idete utakmicu po utakmicu, mislim da je tim bolji ofanzivno i defanzivno, ali ovo je novi tim, treba da nađemo hemiju, da vidimo kako da igramo zajedno, tu smo dva meseca zajedno, ima još mesta za napredak. Treba samo da nastavimo tako.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Ognjena Dobrića posle meča Zvezda - Baskonija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA