Koliko je samo Sferopulosu značila ova pobeda: Pogledajte kako je slavio kad je izašao iz hale

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Trener Crvene zvezde Janisu Sferopulosu i te kako je značila ova pobeda protiv Baskonije u 2. kolu Evrolige, samo nekoliko dana nakon udara koji je istrpeo zbog kiksa u ABA ligi!

Naime, dok je izlazio iz Arene i kretao se ka tunelu, Janis je visoko podigao obe ruke, stisnuo pesnice i pokazao ih ka navijačima od kojih je, u međuvremenu, dobio veliku podršku.

Nedugo nakon izlaska iz dvorane, Grk je dao i izjavu pred kamerama:

- Još je rano da bih bio ponosan, srećni smo što smo dobili ovu utakmicu pred našim navijačima, prva kod kuće, kontrolisali smo je do kraja, imali smo dvocifrenu prednost, Baskonija je dobar tim, nisu odustajali od ove utakmice, borili se do kraja, ali na kraju smo pravili prave odluke, čuvali loptu u rukama, odigrali dobru pobedu, bitnu i čestitke na tome - rekao je Sferopulos i dodao:

- Veoma smo srećni, navijači su nam mnogo pomogli, ispunili dvoranu i drago mi je da smo im doneli sreću zbog ovog rezultata. Okrećemo se sledećim utakmicama u Evroligi i ABA ligi.

Podsetimo, Zvezda u EL ima skor 2:0, dok je u ABA ligi malo posrnula na startu i ima neočekivanih 1:2.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA