Delije se posebno zahvalile Kaliniću, poklon mu uručila pevačica koju Srbi obožavaju

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neposredno pred utakmicu protiv Baskonije u 2. kolu Evrolige, navijači Crvene zvezde, popularne Delije, uručili su poklon asu crveno-belih Nikoli Kaliniću!

Krilni košarkaš srpskog šampiona dobio je poklon u vidu slike i plakete Fondacije Delije koje mu je uručila Pavlina Radovanović, mlada srpska pevačica koju Srbi obožavaju i koja u svojim pesmama uglavnom opeva Kosovo i Metohiju.

Upravo zbog Kosmeta su Delije i spremile poklon za Kalinića koji je svojevremeno donirao veliki novac za južnu srpsku pokrajinu.

KK Crvena zvezda - KK Baskonija Foto: Mileta Mirčetić

- Delije žele Nikoli Kaliniću novom - starom pojačanju da požele dobrodošlicu u klub i da se još jednom prisetimo koliko naš igrač ima veliko srce! Nakon nesporazuma koji se desio tokom jednog intervjua nikome nije svejedno. Ali, pošto je Nikola veliki čovek i Srbin, uvideo je da to može uneti nemir među ljude i dao saopštenje gde je sve to demantovao. To nije bilo sve, kako bi dokazao na delu koliko mu je stalo do Kosmeta i Srbije, on je svoju jednu platu u iznosu od 100.000 evra donirao narodu na Kosmetu! Delije ovaj gest znaju da cene i nikada neće zaboraviti kakvo je njegovo pravo mišljenje o ovoj temi! Zato želimo Nikoli dobrodošlicu i da nastavi da se bori za crveno bele boje, Srbiju i Kosmet! Nikola, Srbine, dobro došao - poručili su navijači Zvezde u junu, kada se Kalinić zvanično i vratio u klub.

(Telegraf.rs)

Video: Čima Moneke ispao pravi gospodin posle poraza od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA