Džordan Lojd zatražio hitan raskid ugovora sa Makabijem: Ne želi da se vrati u Tel Aviv posle meča sa Monakom

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaški potres u Makabiju. Kako stvari stoje, večerašnji duel 2. kola Evrolige protiv Monaka mogao bi da bude poslednji za Džordana Lojda u dresu izraelskog kluba, ako je verovati pisanju tamošnjih medija. Amerikanac je, naime, zatražio momentalni raskid ugovora.

Iako je u Makabi došao tako što je potpisao dvogodišnji ugovor, Lojd se uplašio ratnog stanja i raketa koje padaju u Tel Aviv zbog čega ni ne želi da se vrati u Izrael posle večerašnjeg meča sa Monakom u gostima, u gradu u kojem je inače doskora i igrao.

U dogovoru sa porodicom i agentom, Lojd je zatražio od kluba da ode, a nije pomoglo nikakvo ubeđivanje, tako da sada na dvema stranama ostaje kako će se situacija razrešiti.

Inače, strani košarkaši posle prethodne utakmice nisu morali da se vraćaju za Izrael sa domaćim igračima posle meča sa Asvelom za susret u tamošnjem šampionatu. Lojd je prošle sedmice u Tel Avivu navodno doživeo traumu od raketa i ne želi da to ponovo doživi, prema pisanju medija u Izraelu.

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA