Partizan dobio sjajne vesti: Šarlot otpustio Vašingtona, evo šta čekaju da bi opet potpisali novo/starog beka

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Partizan je iznenađujuće na početku sezone ostao bez jednog od najvećih pojačanja Duana Vašingtona, koji je morao da se vrati u NBA ligu kako bi bio kompletiran trejd Karl Antoni Taunsa, da bi i odigrao dva meča za Šarlot Hornetse. Sada je on dobio otkaz.

Naime, Šarlot Hornetsu u trejdu dobili Duan Vašingtona s kojim su potpisali ugovor, kako to nalažu i pravila u NBA ligi. Međutim, otkako je on otišao iz Partizana, bilo je govora o tome da će se on brže-bolje vratiti u Partizan.

Takođe, Partizan je dobio i obeštećenje zbog toga što je Vašington imao važeći ugovor sa njima, ali su se nadali da će doći u Beograd.

Međutim, Vašington je odigrao dve utakmice za Šarlot, nakon kojih su odlučili da ipak ne zadovoljava.

Partizan sada ponovo čeka kako bi njega potpisali. Sad bilo koji klub u NBA ligi ima 48 sati da potpiše Vašingtona, ako se to ne dogodi, on može da se vrati u Evropu.

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    9. oktobar 2024 | 16:13

    nesto tu ne stima kod njega. zasto ne moze da nadje nba klub sa tako dobrom statistikom. prosek od skoro 10pt.. to je statistika za barem 10mil po sezoni sada u nba.

  • Saša Le

    9. oktobar 2024 | 17:45

    Vidi se po ovome koliko je naša klupska košarka degradirana, za nas je ovo sjajna vest. Pa će igrati istu košarku i ovde i preko. Neće valjda postati bolji i kvalitetniji samo što je preleteo okean. Zbog takvih naši igrači sede na klupi.

  • Овај

    9. oktobar 2024 | 17:20

    вам већ побегао, а није ни почео да игра.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA