Prvi pik na Draftu potezom u stilu Jokića raspametio sve: Kada čujete ko mu je otac sve će vam biti jasno

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Atlante Hoks porazili su Indijanu Pejsers sa 131:130 u meču predsezone NBA lige, a na parketu nije bilo Bogdana Bogdanovića, koji je dobio nešto duži odmor u odnosu na veći deo tima.

Osvajač bronzane medalje na Olimpijskim igrama će se priključiti timu na utakmicama uskoro, a do tada je svoju magiju mogao da prikaže finalista Evrokupa sa Burgom i prvi pik na NBA Draftu Zakari Risaše.

Još jedan momak koji je nakon Viktora Vembanjame nosio dres Asvela je sa vrha upao u najjače košarkaško takmičenje na svetu i već na debiju je oduševio sve koji su obratili pažnju na njegov performans.

Meč je završio sa 18 poena, tri skoka i dve asistencije, a tim je za vreme dok je on bio na parketu napravio razliku od plus petnaest.

Jedan potez se izdvojio u odnosu na ostale i on je ovim dodavanjem podsetio na viziju koju na terenu ima naš Nikola Jokić.

Zakarija je bilo na sve strane, postizao je poene iz svih pozicija (7/9 FG, 3/4 za tri), zakucavao, igrao odbranu i tako se nametnuo odmah na početku pokazavši da bi mogao da bude od pomoći Bogijevom timu.

Risaše inače ima tek 19 godina i pokriva poziciju krila i krilnog centra po potrebi. Sa mlađim selekcijama Francuske je osvajao medalje, a njegov otac Stefan Risaše je takođe bio košarkaš na visokom nivou.

Stefan je sa Francuskom osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, a tokom karijere je bio šampion Francuske, Grčke i Španije u opremama pariz Rasinga, Olimpijakosa i Unikahe.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos analizirao Pariz pred strart EL i otkrio najveću pretnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA