Bio prvi pik na draftu, sada objavio Tompsonovu pesmu: NBA šampion podelio stihove o hrvatskoj domovini

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji NBA šampion, Endru Bogut nije krio svoje hrvatsko poreklo i korene, ali je ovog puta i pored toga uspeo da iznenadi mnoge.

Razlog za to je što je bivši prvi pik na NBA Draftu, na svom Fejsbuk profilu podelio stihove iz jedne od novijih pesama Marka Perkovića Tompsona.

Reč je o numeri "Ako ne znaš šta je bilo", a Bogut je konkretno podelio samo deo:

- Kažu da sam lud, da je novo vrijeme, da su prošli dani pjesama za tebe, a meni tako dođe, nakon čaše vina, da ih pitam je l' to i vaša domovina. Ti si rođen sine, u vrijeme slobode - glase stihovi koje je podelio.

Inače, bivši reprezentativac Australije je bio velika nada košarke, i izabran je kao prvi pik na Draftu 2005. godine. Nastupao je za Milvoki Bakse, i Golden Stejt Voriorse, uz epizode i u Dalasu, Klivlendu i Lejkersima. Potom se u finišu karijere vratio u Sidnej Kingse. Inače, Bogut ima hrvatsko poreklo, pošto su mu roditelji emigrirali iz Hrvatske sedamdesetih godina. Otac mu je iz Osijeka, a majka iz Karlovca, a zanimljivo, trenutno se bavi medijskim radom.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA