Sferopulos o Baskoniji: " Šta mislite, da li smo gledali meč sa Partizanom? Znamo gde su im slabosti"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred meč protiv Baskonije koji crveno-beli igraju u Areni u sredu od 20.00 da očekuje težak meč protiv dobrog rivala, ali da će njegova ekipa biti spremna i da ima plan kako treba da igra.

- Prva utakmica sezone u Beogradu, nadamo se da će navijači doći u velikom broju da nas bodre do pobede. Moramo da pratimo plan, budemo spremni da se dobro branimo, da imamo različite napade, oni su tim koji ima velika tela kada se skupe u reketu.

Upitan je i koliko je iz utakmice sa Partizanom mogao da uvidi neke stvari.

- Šta mislite, naravno da gledamo i skautiramo. Gledali smo sve utakmice Baskonije, ne samo protiv Partizana, već i ligaške utakmice koje su igrali. Znamo gde su im slabosti i prednosti i spremićemo se na osnovu toga.

Sveropulos je istakao da se može očekivati bolja igra.

- Naravno, ovo je prva utakmica sezone ovde u Evroligi i moramo da budemo spremni. Rekao sam već da možemo da igramo bolje, da ne igramo dobro, ali najvažnije je da počnemo da pobeđujemo, čak i kada ne igrate najbolje, morate da pobeđujete utakmice. Što više treniramo, igraćemo bolje i bićem spremniji - rekao je trener Zvezde, koji je na kraju upitan i o tome koliko je odlazak Nebojše Čovića uticao na klub.

- Godpodin Čović je bio veoma uspešan, svi znaju, kada je došao u klub i napravio reorganizaciju, zahvaljujemo mu, za mene je bilo zadovoljstvo da radim sa njim. Želim mu puno sreće u Savezu, što je takođe veoma bitna pozicija. Sa druge strane, imamo Drčelića, on je bio sa nama u Francuskoj, podržava nas, moramo da se fokusiramo na košarku i siguran sam da će klub nastaviti u dobrom smeru - zaključio je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    8. oktobar 2024 | 16:04

    Verovatno su i oni gledali nas u Splitu..

  • Луцијано

    8. oktobar 2024 | 16:50

    ZASTO ZVEZDA NEMA SRBSKOG TRENERA NEVERUJU SRBIMA EVO VLADO DJUROVIC JE IDEAL O RESENJE LOJALAN STRUCAN TAKTICAR STARA SRBSKA SKOLA

  • Ssss

    8. oktobar 2024 | 16:34

    Znaci gaze nas ako smo im videli slobosti pod kosem, jer centra koji ce da to koristi nemamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA