Dobre vesti! Evo kada se vraća Nikola Milutinov

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaški klub Olimpijakos je zabeležio pobedu protiv Lavrija, ali nakon meča stigle su dobre vesti. Iako je krajnji rezultat od 93:75 pokazao ubedljivu razliku, više od 30 minuta igre bilo je ispod očekivanog nivoa za Pirejce.

Trener Jorgos Barcokas nije tražio izgovore u odsustvu ključnih igrača, ali je naglasio važnost povratka Nikole Milutinova i Mustafe Fala sledeće nedelje.

- Činjenica da smo igrali bez dvojice centara, koji će se vratiti sledeće sedmice, ne može da bude opravdanje - rekao je Barcokas.

Istakao je da tim mora pokazati veću konstantnost kako bi se takmičio na najvišem nivou, dodajući da je svaki trijumf ključan za jačanje samopouzdanja u ekipi.

- Igrali smo dobro na trenutke, ali moramo da budemo konstantniji i da igramo dobro na duži period. Imamo talenat, imamo i dobar tim. Moramo da budemo na nivou višem od ovog na kome smo sada, da bismo bili konkurentni. Kada ne igrate dobro, svi počinju da sumnjaju u vas. Pobede donose samopouzdanje. To je proces, znamo, imamo dovoljno novih lica i nastavićemo da radimo - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA