Kaznena egzibicija iz Podgorice pregazila Zadar: Studenti iskalili bes nakon poraza od Cibone

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Studentskog centra uspeli su da se uspešno vrate u trećem kolu nakon poraza u drugom od Cibone. Sada su bili bolji tim od drugog rivala iz Hrvatske, ekipe Zadra i na kraju su slavili rezultatom 86:62, po četvrtinama 19:15, 21:15, 24:18, 22:14.

Gostujući tim je startom meča blago poveo košem Amara Gegića, a odgovor je usledio od strane Vučeljića koji je koš ubacio polaganjem. Od tog momenta Zadar više nijednom nije došao ni blizu prilike da povede tokom meča.

Na kraju meča za MVP nagradu su konkurisali Zoran Nikolić i Igor Drobnjak, koji su imali po 20 indeksnih poena. Nikolić je zabeležio 12 poena i šest skokova, dok je Drobnjak bio na 17 poena i četiri skoka. Dvocifreni su bili i sjajni Bogavac sa 11, kao i Hadžibegović i Anđušić sa po 10 poena.

U ekipi poraženih Vladimir Mihailović, koji je postigao 19 poena, uz dva skoka i dve asistencije, ali i indeks korisnosti 20. Mazalin je imao 14 poena, šest skokova i četiri asistencije, a Amar Gegić je ubacio 13 poena uz četiri skoka.

Sledeći meč u ABA ligi Studenti će igrati protiv ekipe Partizana, takođe u Podgorici kao domaćini. Sa druge strane, Zadar će nastupiti kao domaćin, a ugostiće drugi tim iz Podgorice, ekipu Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Dobrić otkrio kako Zvezda može do pobede u Parizu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA