Prva slika Marija Hezonje nakon tajanstvene bolesti i gubitka kilograma: "On i dalje misli da je Super Mario"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ekipa Real Madrida ove sezone ne igra baš najbolje, veoma loše su otvorili sezonu u svim takmičenjima. Poraženi su u SuperKupu u finalu od Unikahe, onda su u prvenstvu izgubili od Korunje, u Evroligi od Bajerna, dok su slavili tek protiv Saragose. Ipak, oni su doživeli i peh u vidu gubitka Marija Hezonje.

Hrvatski košarkaš je ovog leta bio poprilično "vrela tema", pominjao se dolazak u Partizan, pominjao se i njegov odlazak u NBA ligu, da bi na kraju ostao u Španiji.

Međutim, njega je zadesila i "nezgoda", s obzirom na to da je nakon Superkupa misteriozno izgubio sedam kilograma, zbog čega je morao da ostane van parketa.

Hezonja nije igrao od Superkupa, propustio je čak tri meča, da bi tek sada zaigrao protiv Saragose i dao svoj skromni doprinos.

Inače, na društvenim mrežama je njegovu fotografiju objavio i saigrač Havijer Rejtan Majes na kojoj se vidi jasna razlika u fizičkoj konstituciiji hrvatskog košarkaša.

- Izgubio je osam kilograma, a i dalje misli da je "Super Mario"... Drago mi je što si se vratio - napisao je njegov saigrač.

Mario Hezonja Foto: x.com/xrm_22

(Telegraf.rs)

Video: Hezonja otkrio da li vidi sebe u Partizanu: Nikad nisam pričao s nekim telefonom kao sa Željkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA