Real pred Partizan prekinuo gubitnički niz: Na jednog košarkaša će crno-beli morati da obrate posebnu pažnju

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Posle tri uzastopna poraza, Real Madrid je uspeo da dođe do pobede i savlada Saragosu 101:95, i tako upiše prvu pobedu u Ligi Endesa.

Iako su očekivali lakši početak, Madriđani su se ponovo mučili. Šut za tri poena nikako nije išao, pa je usledio i slabiji početak koji je uticao da Saragosa preuzme rano vođstvo od pet poena. Jedini igrač koji je pokazao konstantnost za domaćina bio je Džanan Musa.

U nastavku, domaći nisu uspeli da se značajnije odvoje, pa su na poluvreme otišli sa minimalnim vođstvom od jednog poena.

Kraljevski klub je nakon pauze izgledao mnogo sigurnije. Musa je ponovo predvodio ekipu, a šut za tri poena je konačno proradio, čime su domaći uspeli da podignu prednost, koja je u jednom trenutku bila dvocifrena, ali se svela na sedam poena. A, do kraja meča, umesot Kampaca, Tavareša, Hezonje, razigrao se i Gabrijel Dek koji je uticao da tim iz Madrida upiše trijumf. Ovo svakako ne ide na ruku crno-belima, pošto je Argentinac, kada je u formi, opasno "oružje" trenera Čusa Matea.

Najefikasniji kod Reala bili su Musa sa 18 poena i Gabrijel Dek sa takođe 18. Kod gostiju, Trej Bel-Hajns postigao je 21 poen, dok je Bojan Dubljević dodao 18. Mario Hezonja je na svom povratničkom meču ubacio 13 poena.

Real Madrid će u sredu ugostiti Partizan u drugom kolu Evrolige, nakon čega ih čeka gostovanje Bilbau.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    6. oktobar 2024 | 15:17

    У случају да Реал реално победи, имаће 1:1. Колико би имао у том случају скор кк Камерун? Није трик питање...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA