Dobili Partizan u Evroligi, a pred gostovanje Zvezdi poraženi u prvenstvu: Andora produbila krizu Baskonije

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Košarkaši Baskonije iza sebe imaju pobedu protiv Partizana u Evroligi, ali su pred novi meč u najjačem evropskom takmičenju pali u domaćem prvenstvu protiv Andore na svom terenu sa 95:91 i to pred dolazak u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi!

Nema Baskonija najbolji početak sezone, pošto si i u prvom oklu Endesa lige poraženi od Tenerifea, dok su sada upisali i drugi u domaćem prvenstvu. Ipak, oni mogu da budu srećni jer su preokretom srušili Partizan na svom terenu.

Međutim, Baskoniju čeka sada i gostovanje u Beogradu, a Zvezda je i te kako mogla da primeti mane ove ekipe, protiv koje će biti i favorit uz ogromnu podršku domaćih navijača u Beogradskoj areni.

Baskonija je od početka meča gubila od Andore, praktično je jedinstvo vođstvo viđeno na samom početku meča kada je bilo 4:3 za ekipu iz Vitorije, koja od tog momenta više nije preuzimala stvari u svoje ruke, već su igrali kako je Andora želela.

U poslednjih 10 minuta su uspeli nekako da se vrate i pored loše serije od 8:0 u korist Andore, ali nisu došli do preokreta.

Na kraju je najefikasniji bio Kajl Kjurik sa 24 poena, a imao je i podršku u Čukazu koji je imao 16 poena i 10 skokova, Evans je dodao 14 poena i šest asistencija, dok su dvocifreni u redovima Andore bili i Harding sa 14, odnosno Lamers sa 10 poena.

Kod Baskonije je čak pet igrača bilo dvocifreno, a to su Hauard i Luvavu sa po 16 poena, Moneke i Sedekerskis su dodali po 14, a Forest je meč završio sa 11. Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz je meč završio sa devet poena.

Podsetimo, Baskonija će gostovati Zvezdi u sredu, 9. oktobra.

(Telegraf.rs)

Video: "Pravili smo početničke greške, svaki igrač želi ovaj ambijent": Ivanović posle poraza od Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    5. oktobar 2024 | 21:14

    Dobice ih zvezda dvadeset pet razlike zivi bili pa videli🙂🙂🙂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    5. oktobar 2024 | 20:59

    Као да је нека наука добити кк Камерун...па Сферопулос и Звезда 8 пута заредом...Ласу су били зицер

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA