Pešić otkrio šta je rekao Čoviću: "Novi predsednik, novi tim, novi selektor, ali..."

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Srbija je nedavno dobila novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije, pošto je tu ulogu preuzeo Nebojša Čović, nakon odlaska Predraga Danilovića, ali je i dalje misterija ko će biti selektor muške reprezentacije.

Svetislav Pešić je nakon Olimpijskih igara rekao da mu je istekao ugovor i da Srbija treba da traži novog selektora, a sada je razgovarao za Sport klub gde je istakao da trenutno ima neke druge životne planove, a otkrio kako je i izgledao njegov razgovor sa Nebojšom Čovićem.

- Imam neke druge planove u životu želim nešto drugo da radim. Nemam 57 nego 75 godina. Ne osećam apsolutno nikakvu obavezu ni prema kome. Ono što osećam je samo odgovornost prema igračima sa kojima sam radio u predthodne tri godine i to je ono što meni "smeta" u mojoj definitivnoj odluci.

- Čoviću sam već rekao novi predsednik, novi tim, novi potpredsednici, sve novo, početak novog novog olimpijskog ciklusa, novi trener, novo sve. Ne bežim od toga pomognem Čoviću i novom treneru koliko im pomoć od mene treba. Ništa novo nemam da saopštim - istakao je Pešić.

(Telegraf.rs/Sport klub)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D3ka

    5. oktobar 2024 | 12:51

    Ako nece pesic dovoljno je reci da ne zeli i to je to,imamo mi i drugih koji mogu biti selektori,Sale Djordjevic je lek

  • Cv

    5. oktobar 2024 | 12:29

    Super je ovaj čović odmah je pešića oterao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA