Grobari u centru Vitorije počeli da vređaju Čovićevu suprugu: Deo snimka prikazan na klupskom kanalu

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Košarkaši Partizana imali su veliku podršku u Vitoriji na meču prvog kola Evrolige protiv Baskonije, gde je njihov tim poražen sa 88:82, a na klupskom Jutjub kanalu objavljena je i čitava reportaža sa ovog gostovanja.

Tu se vidi kako su navijači crno-belih od ranih časova okupirali centralni trg u gradu, odakle su iz nekoliko kafića i bašta pevali pesme svom klubu.

Grmela je pesma na ulicama, a u jednom momentu je mogla da se čuje i uvredljiva pesma protiv supruge doskorašnjeg predsednika KK Crvena zvezda, a sada prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije - Nebojše Čovića.

Na klupskom kanalu je mogao da se vidi jedan segment kada je započeta ta pesma, koja je presečena u editu videa kada je došlo do uvredljivog dela pesme.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Video: Dobrić otkrio kako Zvezda može do pobede u Parizu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sedi1

    4. oktobar 2024 | 11:01

    ....klasičan odraz NEMOĆI,.... kakve veze ta žena ima sa bilo čime a da je vezano za grobare,..ona čak nije ni ličnist od javnog značaja u bilo kom sportu,....ali to je odraz i NEMOĆI države da se suprotstavi diskriminaciji jedne žene koja ničim nevređa ovu lako UVREDLJIVU grupaciju zvanu grobari..... tužni front i ostalu svoju PATNJU leče na taj način , nažalost nikada je neće IZLEČITI....

  • Milan

    4. oktobar 2024 | 10:51

    To je bolesno,i bedno.To nisu navijaci to su bednici nezadovolji svojim zivotom.

  • ....

    4. oktobar 2024 | 11:34

    Nekada veliki navijači i velika navijačka grupa. Sada im se sve svelo na vređanje Čovićeve žene, Nedovićeve žene, Teodosićeve žene, deteta, roditelja inače pesma kojom se vređao Gurović samo zamenjena sa Teodosićem. U navijačkom svetu je potpuno "normalno" da vređaš protivnički klub, trenera, igrače, direktno njih imenom i prezimenom, da pokušaš da ih dekoncentrišeš za vreme utakmice, ali vređanje roditelja, supruga, dece je toliko jadno i samo pokazuje nemoć i frustraciju. Kako reče veliki Žoc, mi smo gospoda i naši navijači. Evo vidi se. Velika gospoda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA