Trener Baskonije otkrio kako je video meč sa Partizanom: "Mislim da je ovo naša zaslužena pobeda"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Baskonije pobedili su večeras Partizan na svom terenu u "Fernando Buesa Areni" u Vitoriji Gasteiz posle daleko bolje igre u drugom poluvremenu - 88:82.

Domaći tim preokrenuo je energiju i na kraju je slavio pobedu protiv crno-belih, što je naravno moglo da usreći i trenera Baskonije, Pabla Lasa.

Na konferenciji za medije, Laso je otkrio koji su to bili razlozi za pobedu.

- Pre svega, čestitke mom timu na pobedu, mislim da je zaslužena, timska. Radili smo jako ceo meč odbrambeno, a defanzivno smo u drugom poluvremenu bolje razumeli kako su igrali. Srećan sam zbog pobede i zbog toga što je ovo naša prva utakmica kod kuće i mislim da su nas navijači pogurali do trijumfa - rekao je Pablo Laso.

Španski trener dodao je da misli da je timu bila potrebna ovakva utakmica.

- Mislim da nam je ovakva utakmica bila potrebna, jer nam je bilo potrebno da potrošimo dosta energije fizički. Tako se postaje bolji - dodao je Laso.

(Telegraf.rs)

Video: Karlik otkrio da li gra Euroleague Fantasy i iznenadio sve petorkom koju je odabrao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    4. oktobar 2024 | 00:22

    Pa partizan je imao bolju ekipu prošle godine nego ove a i ako ima neki igrač on nesme da se opusti od ovog drekavca sto izigrava strogoću a to su većinom naši igrači koji moraju da ga trpe kao prošle godine Abramović koji je institucija za ove nad kojim se bukvalno iživljavao a sto je najplaceniji trener u evro kako u aba tako i u evro ligu a rezultati katastrofa i to sam bira igrače

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA