Ogroman šok na početku Evrolige: Promašaj Zvezde srušio Real monstruoznom partijom!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Posle neuspeha Barselona u Kaunasu, poraz je na početku Evrolige upisao i madridski Real na gostovanju Bajernu u Minhenu 97:89. Tako je viceprvak Evrope neprijatno iznenadio navijače i dokazano je još jednom da svako može svakoga da porazi.

Efikasan meč već u prvom poluvremenu nam je doneo preko stotinu poena i uglavnom prednost domaćina, čak i dvocifrenu u jednom trenutku.

Od 49:38 za Bajern u jednom momentu, gosti su ipak došli na svoje i u trećoj deonici poveli sa 71:61, međutim ni tu nije bio kraj šokovima. Od tog momenta je nemački predsatvnik nanizao seriju od 27:7 i zasluženo slavio!

Čovek odluke bio je Šabaz Nejpir sa čak 25 poena i svoj mandat u novom klubu započeo je na izuzetan način, ali nije bio usamljen pošto je 19 uz 10 skokova dodao Johanes Fojgtman. Karsen Edvards je imao 14 i 6 asistencija, dok su Buker i Lučić dali 11 i 9.

U poraženom timu se istakao Fakundo Kampaco sa 19 i 9 asistencija, dok je 18 ubacio Džanan Musa.

U preostalom meču večeri Makabi je u hali "Aleksandar Nikolić" porazio Asvel sa 89:82 uz 21 poen i 12 asistencija Tamira Blata.

Po 15 su ubacili Džejlen Hord i Džordan Lojd, dok je Žofri Lovernj jedini imao odgovor sa 17.

(Telegraf.rs)

Video: Šabaz Nejpir posle derbija otkrio: Ovo je najveća razlika između Ivanovića i Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA