Željko Obradović na španskom objasnio ključ meča: "Nismo to smeli da dopustimo... Mnogo smo poena primili"

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Košarkaši Partizana su poraženi od Baskonije u 1. kolu Evrolige u Vitoriji Gasteiz, iako su na momente imali i solidnih devet poena prednosti - 88:82.

Na konferenciji za medije, Željko Obradović je istakao prvo na engleskom jeziku da ekipa nije koristila svoje šanse kako treba, a da je Baskonija poentirala na kraju napada barem četiri puta.

- Dobro veče! Dobra utakmica, mislim da su male stvari odlučile meč. Tri puta u tranziciji nismo dobro koristili loptu kako treba da postignemo poene, a Baskonija je poentirala na kraju napada četiri puta i to je bila glavna razlika na ovom susretu - rekao je Željko Obradović.

Potom je dobio nekoliko pitanja i na španskom jeziku, a prvo se odnosilo na Brendona Dejvisa i njegovu igru, kao i igru celog tima u Vitoriji.

- Da, jasno je da je odigrao dobru utakmicu. Mali detalji su odlučili, u tranziciji, nismo smeli da dopustimo te šuteve u poslednjim trenucima napada, Baskonija je dala tri šuta za tri poena. Mnogo poena u drugom poluvremenu smo primili. I to su razlozi zbog kojih smo mi na kraju izgubili meč - objasnio je Željko.

Ističe Željko da je ovo samo prvi meč i da se ekipa vraća radu.

- Odbrana je bila takva da smo imali nula ili jedan faul samo i dopuštali smo lake koševe. Sve ostalo je bilo korektno. Ovo je samo prvi meč, vraćamo se radu - zaključio je Obradović na španskom.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Реци ти нама

    3. oktobar 2024 | 23:40

    ко је кривац за пораз.

  • Vladimir

    3. oktobar 2024 | 23:39

    Kljuc meca je to što si oterao Avramovica i Smailagica i Andjusica!

  • Partizan zauvek

    3. oktobar 2024 | 23:44

    E moj Zeljko, jesi nasa legenda, ali polako gubis kompas. Danas smo bili pravi crno beli. Crni igraci, beli dresovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA