Svi vole čuvenu mačku Ljubicu iz "Pionira": Bivši igrač Zvezde se oduševio kad je video omiljenu ljubimicu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iako će oba beogradska večita rivala u ovom prvom kolu biti gosti, jedan meč Evrolige ipak će se igrati u glavnom gradu Srbije i to u dvorani "Aleksandar Nikolić". Reč je o susretu Makabija iz Tel Aviva i Asvela, koji je na programu večeras od 21.00 čas. 

A jedan "gledalac" imao je već priliku da izvidi kako to izgledaju oba tima pred početak večerašnjeg meča. Reč je o čuvenoj stanovnici "Pionira" već punih 17 godina, mački Ljubici, koja je redovna na svim utakmicama koje se igraju u ovoj dvorani.

Bila je i juče na duelu FMP-a i Peristerija u okviru FIBA Lige šampiona, a jutros je napravila svojevrsnu pomentnju između Makabija i Asvela na treninzima. Izraelci su čak "priupitali" Francuze da li je to klub poslao nekakvog špijuna za njihov današnji trening.

Sa druge strane, Asvel se našalio da ovo možete da vidite samo u "Pioniru", a javio se i jedan bivši košarkaš Crvene zvezde - Džordan Lojd.

- Ona je tu već godinamaaaaaaa. Drago mi je da je vidim - napisao je Lojd, koji je očigledno posle treninga dosta vremena provodio baš sa Ljubicom.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA