Moneke dao direktan odgovor- Partizan ili Zvezda: "Sviđaju mi se malo više jer..."

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ovog četvrtka počinje nova sezona Evrolige, a od 20.30 Paritzan igra prvi meč na gostovanju, protiv ekipe Baskonije za koju nastupa jedan od najboljih igrača lige, i velika želja "večitih" Čima Moneke. 

Ono što je zanimljivo, pre meča sa Partizanom, Moneke je bio gost potkasta "Triple Threat", a jedno od pitanja se odnosilo da analizira srpske timove, Zvezdu i Partizan i odabere ko mu se više dopada:

- Partizan ima samo jednog igrača koji je bio u timu prošle sezone. Kompletno nov sastav. Mislim da su neverovatni, toliko mnogo promena. Po mom mišljenju, mislim da imaju trojicu plejmejkera koji su , verovatno, najbolji u timu. To  je Karlik Džons - istakao je Moneke, a onda zastao i uzdahnuo:

- Mnogi ljudi ne znaju, ali Duan Vašington i Ife Lundberg. Ife ima neverovatno samopouzdanje. Jedna priča o Ifeu. Igrao je za Manresu, pre pet, šest godina. Momci u tom timu su mi rekli, svim je pričao da će biti u Evroligi, da će biti u NBA. On želi da bude najbolji. Nekoliko puta je u bolonji spasavao ceo tim.

Potom, ispričao je kako je upoznao Dvejna Vašingtona.

- A Dvejn Vašington... Čoveče. Bila je predsezonska utakmica u Sakramentu, video sam ga, a nisam znao ko je i tada i rekao: "Ovaj momak je elita. Sa pravim trenerom i samopouzdanjem, ovaj momak može da bude "gejmčejndžer"." Tajrik Džons i Brendon Dejvis će imati neverovatnu godinu. Čini mi se da mi se svi oni više sviđaju malo više od Zvezde.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, i tu je pohvalno govorio o kolegama:

- Takođe, sviđa mi se šta je Zvezda uradila. Kodi će imati veliku godinu, Ajzea Kenan, takođe, jako je jeftin na fantaziju. Čini mi se da će biti dobra godina za Srbiju. Ali, ulazak u plej-of, ne znam. Osećam da su u plej-in rangu, ali videćemo. ko bude zdraviji ide dalje - zaključio je Moneke.

Inače, pogledajte rezultate Telegraf ankete o tome: Ko će osvojiti Evroligu?

(Telergaf.rs)

Video: Šmekerski potez Monekea u Areni, obradovao malog Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA