Poznati novinar dao predviđanja za Evroligu: Navijači Partizana će biti oduševljeni, a Zvezdini baš besni

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Utakmicama prvog kola večeras počinje takmičenje u Evroligi, koje deluje da će biti nikada neizvesnije. Partizan i Crvena zvezda pokušaće da nađu svoje parče pod nebom najbolje evropske klupske košarke, a deluje da i jedni i drugi mogu da se umešaju u borbu za plej-of i plej-in.

Mnogi su već do sada dali svoja predviđanja, od samih igrača, preko trenera, pa do stručnjaka i novinara. Poslednji koji je to uradio je poznati insajder i novinar, Luka d'Alesandro na svom nalogu na društvenoj mreži "X".

I može se reći da će ova predikcija zasigurno obradovati sve navijače Partizana, ali i da se neće svideti pristalicama Crvene zvezde.

D'Alesandro je odlučio da Partizan stavi na sjajno peto mesto, što znači da veruje da će tim Željka Obradovića izboriti direktan plasman u plej-of! Sa druge strane, Italijan nema takvo poverenje u crveno-bele, pošto je njih stavio tek na 13. mesto što će reći da misli da neće doći čak ni do plej-ina!

Kada su ostali timovi u pitanju, Italijan misli da će Panatinaikos završiti kao prvoplasirani, da će Olimpijakos biti drugi na tabeli, a da će iza njih biti Fenerbahče, odnosno Real Madrid.

Posle Partizana, na šestom mestu, poslednjem koje direktno vodi u plej-of, D'Alesandro vidi Barselonu, a u plej-inu bi se našli Anadolu Efes, Monako, Žalgiris i Makabi.

Odmah ispod crte bili bi Baskonija na 11. mestu, a zatim Olimpija Milano, dok su ispod Crvene zvezde Virtus, Asvel, Bajern, Pariz i Alba Berlin na poslednjoj poziciji.

Šta vi mislite o ovoj predikciji Luke d'Alesandra? Pišite nam u komentarima...

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos analizirao Pariz pred strart EL i otkrio najveću pretnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA