Partizan ima najbolju atmosferu u Evroligi! Kapiteni timova izglasali, crno-beli bez konkurencije

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Može se reći da dileme sada nema - Partizan ima najbolju atmosferu u Evroligi. Barem, ako pitate kapitene timova, koji su učestvovali u tradicionalnim anketama elitnog takmičenja u kojima su rangirali klubove, ali i igrače po raznim parametrima. 

Crno-beli bili su skoro bez konkurencije, pošto su osvojili većinskih 61,11% glasova, što će reći da je uz njih bilo 11/18 kapitena.

Igrači su takođe glasali i koji su to košarkaši protiv kojih je najteže igrati, koga bi voleli da imaju sa sobom u ekipi, ko najbolje zakucava...

I naravno, na toj listi nije mogao da se izbegne Majk Džejms, koji je dobio 50% glasova u kategoriji igrača kojeg je najteže zaustaviti, odnosno za njega je glasalo devet od 18 kapitena.

Pojačanje koje je donelo najviše uzbuđenja je Evan Furnije (27,78%, a za njega je glasalo 5/18 kapitena), saigrač kojeg svi žele u ekipi je definitivno sjajni Volter Taraves sa 44,44% glasova (8/18), dok je igrač koji najbolje zakucava Donta Hol sa 38,89% dobijenih glasova, odnosno 7/18 kapitena mu je dalo svoje poverenje.

Kada je reč o najtalentovanijim igračima, tu su kapiteni ipak bili podeljeni, pa su dvojica igrača dobili podjednak broj glasova - Mario Hezonja i Majk Džejms, po 22,22%, odnosno po 4/18 glasova.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Krstić novi potpredsednik KSS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA