Meloun sa ponosom otkrio: "Imamo baš veliku balkansku grupu, Jokića slava uopšte nije promenila"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Denver Nagetsa nalaze se trenutno u Abu Dabiju, gde će igrati pripremne mečeve, a za medije je govorio trener Nagetsa Majk Meloun.

On je istakao da Denver ima veliku balkansku grupu, kao i činjenicu da se ekipa veoma dobro poznaje.

- Imamo baš veliku balkansku grupu. Njih trojica se odlično poznaju godinama. Dario nam se priključio pre nekoliko dana, dobro mu ide. Ekipa ga odlično poznaje, igrali smo protiv njega, takmičili se, znaju kakav je igrač i sada možemo da vidimo kakav je čovek. Poštujemo ga jako, verujem da se oseća dobro, dobro prihvata sve ono čime ga ’bombardujemo’ kada su informacije u pitanju, siguran sam da će se dobro snaći do kraja - rekao je Meloun, prenosi "Mozzart Sport".

Novinari su ga upitali da li se Nikola Jokić promenio tokom svih ovih godina dominacije i slave koja ga je snašla.

- Da li se promenio? Ne i to je jedna od najfascinantnijih stvari kod njega. Trener sam mu već deset godina, prošli smo toliko toga zajedno... Tri puta bio je MVP, osvojio je srebro, pa bronzu sa reprezentacijom, bio MVP finala, šampion, dobijao je ugovore... I posle svega toga on je ostao isti. Nikad se nije promenio, to je ono što posebno cenim kod njega, jer tako nečim ne može da se pohvali svako. Posle slave kojom je zasut i uspesima koje je postigao, on je u srcu ostao isti Nikola Jokić koga znam od prvog dana. To je ono što posebno volim u vezi sa njim - dodaje Meloun.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Video: "Ovo treba da bude kuća košarke, ne alkohola, duvana i abrova": Čović progovorio o problemima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA