Ovo će oduševiti sve Grobare! Jedan od najboljih košarkaša Evrolige rekao da će Partizan otići na Fajnal for

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaška Evroliga startuje sutra! I Partizan i Crvena zvezda gostuju u uvodnoj rundi i tamo će tražiti prve pobede u sezoni, crno-beli protiv Baskonije, a crveno-beli u glavnom gradu Francuske protiv Pariza.

Očekivanja navijača su naravno kao i uvek izuzetno velika, crno-beli su napravili potpunu rekonstrukciju, dok su sa druge strane crveno-beli zadržali kostur u odnosu na prošlu sezonu i dodatno nadogradili ekipu.

Mnogi predviđaju da će se večiti na kraju umešati u borbu za barem plej-in mesto, a takvo je očigledno mišljenje i među samim košarkašima koji će ove godine zaigrati u Evroligi.

A uvek je interesantno čuti šta oni misle, pa su novinari tradicionalno pitali igrače pred početak sezone koja to četiri tima vide na Fajnal foru na kraju sezone.

Jedan od najboljih košarkaša u Evroligi, Markus Hauard iz Baskonije, dao je predikciju koja će zasigurno obradovati sve Grobare. Naime, on je na Fajnal for smestio Panatinaikos, Olimpijakos, Real Madrid i Partizan!

Kako sam kaže odlični Amerikanac, on veruje da će Partizan ove sezone biti pravo osveženje i iznenađenje:

- Partizan je napravio brojne promene, ali sviđa mi se roster koji su sastavili. Verujem da imaju mnoge talentovane igrače i mislim da će mnoge iznenaditi ove sezone - podvukao je Hauard za Sport Klub.

(Telegraf.rs)

Video: Bonga zveknuo trojku pa patosirao saigrača tokom slavlja: Momenat koji je svima promakao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA