Spektakl Nikole Miškovića u ABA 2 ligi! Ostvario dabl-dabl, pa postigao trojku za veliku pobedu Pelistera

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poslednje pojačanje makedonskog Pelistera ove sezone očigledno je bilo i ubedljivo najveće! Nekadašnji zlatni mladi srpski reprezentativac, Nikola Mišković napravio je pravi "dar-mar" protiv Širokog Brijega u prvom kolu ABA 2 lige, pošto je trojkom u poslednjem minutu doneo pobedu protiv Širokog Brijega i to uz dabl-dabl - 74:72.

Zaista odličnu utakmicu odigrao je Nikola, koji je na kraju završio sa 13 poena i 11 skokova uz jednu asistenciju, tako da je samo zapravo produžio sa jako dobrim partijama koje je imao prošle sezone u Irkutu u Superligi Rusije.

Šutirao je 2/3 za dva poena, 3/7 za tri uz pomenutu trojku koja je na kraju donela trijumf Makedoncima. Na drugoj strani, vrlo raspoložen je bio Jan Rebec, prošlosezonski igrač Zlatibora, koji je stigao do 26 poena i 10 skokova, ali ni to nije bilo dovoljno za trijumf.

Pelister je vodio kroz veći deo meča, ali je tek početkom četvrte četvrtine uspeo da ode na dvocifrenu prednost. Međutim, Široki se vratio na poen zaostatka, kada je Mišković pogodio trojku koja je faktički prelomila ovaj duel.

Pelister se inače nalazi u grupi sa Džokerom iz Sombora, Podgoricom i Širokim Brijegom, a ova pobeda je zapravo veliki korak ka plasmanu u drugu fazu takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA