Oglasio se Miško Ražnatović: "Izlazak srpskih klubova iz ABA lige bi bilo pravo košarkaško samoubistvo"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najpoznatiji srpski košarkaški menadžer, Miško Ražnatović gostovao je danas u emisiji "Beogradska hronika" na Radio Televiziji Srbije gde je pričao o mnogim aktuelnim temama.

Njemu je voditeljka u jednom trenutku postavila aktuelno pitanje o profesionalizaciji srpske košarkaške lige i istupanju naših timova iz ABA lige, a Ražnatović smatra da bi taj potez bio katastrofalan u ovom trenutku.

- Dva velika autoriteta srpske košarke – Svetislav Pešić i Božidar Maljković imaju potpuno suprotne stavove. Pešić je rekao da je neophodna srpska profesionalna liga, a Maljković je ocenio smo ‘mrtvi’ bez ABA lige. Biće prilike da iznesem sve argumente, a mislim da bi izlazak srpskih klubova iz ABA lige bio najgori potez ikada, bilo bi to pravo košarkaško samoubistvo u ovom trenutku - rekao je Ražnatović u emisiji "Beogradska hronika" na RTS.

Sa druge strane, veruje da će se Svetislav Pešić zadržati na mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

- Mislim da cela nacija to želi, a ono što je važnije – svi igrači to žele. Predsednik KSS Nebojša Čović imao je priliku da sarađuje mnogo godina s njim i siguran sam da će njih dvojica naći zajednički jezik - objasnio je Ražnatović.

(Telegraf.rs / RTS)

Video: Karlik otkrio da li gra Euroleague Fantasy i iznenadio sve petorkom koju je odabrao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zna se

    1. oktobar 2024 | 20:11

    Naravno za tebe kao menadžera da za srpsku košarku ne!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA