Sale Đorđević želi jaku KLS: "Zvezda i Partizan da se vrate u domaće takmičenje!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Velike promene dešavaju se u Košarkaškoj ligi Srbije, gde se osim promena na čelu Saveza, sada se radi i na naporima da se ponovo osnuje velika i jaka profesionalna KLS.

Ovu priču je komentarisao Saša Đorđević, trener košarkaškog kluba Sloge, koji je istakao da je veoma važno da se Zvezda i Partizan vrate u KLS.

- Naša liga počela je da izbacuje ozbiljne igrače, nivo takmičenja je na visokom nivou. Finansijska i platežna moć je iz godine u godinu veća, te je i kvalitet igrača koji dolaze u KLS sve jači. Pitate me za stav po pitanju profesionalne lige Srbije? I ozbiljniji i iskusniji treneri od mene tvrde da je to u interesu srpske lige i ja se slažem sa tim - rekao je, a potom nastavio:

- Smatram da zajedno treba da težimo ka tome da se svi veliki klubovi, kao i Zvezda i Partizan, vrate u naše domaće takmičenje. Mišljenja sam da svi klubovi iz KLS trebaju dobiti priliku da igraju najozbiljnije utakmice i da moramo težiti ka profesionalizmu. Iako, smatram da ni ABA 2 za ekipe sa širim rosterima nije loša kao dodatno takmičenje - izjavio je trener Sloge, Saša Đorđević.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović nakon pobede protiv Borca ostao bez pitanja od novinara, imao i opasku na račun toga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ja

    1. oktobar 2024 | 15:49

    Pa taj sto je sad zaseo za vrh je i unistio domace takmicenje ucenjivanjem Partizana da udje u regionalnu ligu. KLS sve jaca i jaca? Pa to se vidi kad ih fmp i mega koji zavrsavaju u sredini tabele aba lige pobedjuju ove iz kls po 20-30 razlike, po cemu je to domaca liga postala jaca? Zbog ovog coveka se hemofarm ugasio, radnicki kg i sad ce opet da unisti kosarku

  • Mld. Dr.

    1. oktobar 2024 | 15:45

    Sale, oa Partizan treba da se vrati. Zvezda tu igra već dugo, dugo...

  • DDF

    1. oktobar 2024 | 16:37

    Pre 20 godina Partizanu je"zapreceno"pod moranjem igranje ABA LIGE,Partizan je odbio ponudu ULEB-a da igra prvu PROLIGU zarad interesa tadasnje jugoslovenske i srpske kosarke prema FIBA...danas imamo situaciju da iste osobe koje su nas"ubacili"u ABA LIGU zele da nas vrate u"raspali"KLS...Partizan ce igrati takmicenje gde ima prohodnost igranja EL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA