Evroligaš objavio budžet za sezonu i šokirao sve: Oni imaju manje novca i od Zvezde i od Partizana

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakon što su predsednici KK Crvena zvezda i KK Partizan otkrili svoje budžete za aktuelnu sezonu, sa sličnim informacijama je u javnost izašao prvi čovek Žalgirisa Paulijus Jankunas.

Tim predvođen bivšim strategom Partizana Andreom Trinkijerijem u kom nastupa i doskorašnji član crno-belih Alen Smailagić prema rečima legende ima budžet od 17.7 miliona evra, što je manje novca u odnosu na oba večita rivala pojedinačno.

I pored ranijih navoda da na plate igrača ide 5.910.ooo evra, ta suma sa svim porezima iznosi 11.700.000 i zanimljivo je to što je Alen upravo najplaćeniji.

Budžet Žalgirisa je za 22.6 odsto veći u odnosu na prošlu sezonu i do njega se došlo dobrim delom zbog navijača, koji su na ulaznice dali ukupno 6.900.000 evra u prošloj kampanji!

Podsetimo, budžet beogradskih crveno-belih iznosi oko 22.000.000 prema rečima Nebojše Čovića, dok je ta suma u redovima crno-belih 23.000.000, kako ističe Ostoja Mijailović.

(Telegraf.rs)

Video: U Žalgirisovoj prodavnici ima za svakoga ponešto: Cene su krajnje pristupačne

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Javnost zna

    1. oktobar 2024 | 11:53

    Realno litvanci i imaju manji budzet po igrackom kadru. Isto tako zvezda opet vrsi malverzaciju sa novcem, sobzirom na 15 reprezentativaca i igracki kadar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA