Jokić sve češće zakucava: Ponovo je uradio to na treningu i oduševio sve u Denveru

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Napustio je Nikola Jokić svoj Sombor uz dobro prepoznatljiv specijaltitet i započeo sa pripremama za novu sezonu. Denver Nagetsi su pre dve godine bili šampioni, a da bi do istog uspeha došli i sada potreban im je trostruki MVP u najboljoj formi.

Bio je Jokara raspoložen na prvom treningu zajedno sa rastrčanim saigračima predvoeđnih pojačanjem Raselom Vestbrukom, ali se na kraju uvodne sesije pomalo "obrukao" i odreagovao vrlo iskreno nakon promašenog zakucavanja.

Denver na društvenim mrežama redovno deli snimke rada sa treninga, pa je tako trećeg dana rada ponovo jedan od raspoloženijih bio Srbin, iako mnogi smatraju da on daleko više želje pokazuje kod kuće u svom Somboru nego kada je preko bare.

Na snimku se vidi kako se Nikola zaleće i snažno zakucava sa dve ruke, što nisu scene na koje smo navikli, iako je od dolaska u NBA i te kako znao to da uradi s vremena na vreme.

Da li je ovo najava da ćemo Jokića češće gledati kako baš na ovakav način završava akcije ne znamo još uvek, ali to priželjkujemo u narednom periodu. Možda onda i trostruki MVP postane "zanimljiv" pojedinim Amerikancima koji za njega kažu da je dosadan.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA