Pantera pitali može li Partizan do top 8, bivši igrač crno-belih napravio čudnu grimasu i iznenadio odgovorom

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Za tri dana će ljubitelji košarke u Evropi će moći da uživaju u evroligaškim nadmetanjima, a do tada traju poslednja "ispitivanja" i opopivanja snaga pred početak. Branilac titule je Panatinaikos, dok je broj pretendenata na istu sada ogroman.

Tako je bek Barselone Kevin Panter u razgovoru za "Sportklub" otkrio da je cilj njegovog novog tima Barselone da osvoje sve, a onda je pomenuo i večite beogradske rivale, za koje je nastupao.

- Gostovanje tim klubovima uvek je teško za igru. Morate da budete veoma usredsređeni. Ipak, uzbuđen sam zbog toga, biće to dobro.

Na kraju su Pantera pitali može li njegov doskorašnji tim Partizan do plej-ofa, na šta je on imao popriličnu zanimljivu reakciju, a onda i rekao.

- Vidim Partizan u plej-ofu… Ne znam… Partizan, njih vidim među najboljih osam i to je sve što mogu da kažem - rekao je Panter.

On je tokom prethodne tri sezone bio najbolji igrač tima iz Humske i ovog leta je napustio Srbiju posle velike rekonstrukcije tima Željka Obradovića.

(Telegraf.rs)

Video: NBA alej up Pantera i Ledeja: Arena na nogama posle ovog poteza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA