Jokića krišom slikali u pekari u Somboru pred put u Ameriku: Svi su u čudu šta je kupio

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Prvi "znakovi" NBA sezone polako nam se ukazuju poslednjih dana sa početkom trening kampova franšiza, što znači da ćemo kroz dve nedelje ponovo uživati u najboljoj ligi na svetu. To znači i Nikoli Jokiću, koji brani titulu MVP-a.

Nada se Srbin da bi to moglo da se pretoči i u drugi prsten u tri godine, ali bi centar verovatno voleo da tokom sezone ima i period za odmor i odušak. To jasno govore snimci svakog leta. Pa čak i jedan iz pekare, neposredno pred put u Ameriku.

Ovoga puta je u Somboru stigao da pogleda svoje konje nekoliko puta, napuni baterije, ali i osvoji bronzu na Olimpijskim igrama. Na kraju je sebi Jokara dao i odušak u lokalnoj pekari, taman pred put nazad preko bare i kupio burek i jogurt!

U opisu se navodi da su ga uslikale devojke koje nisu želele da ga prekidaju, ali su ovekovečile uspomenu i jedan klasičan Nikolin momenat.

Nadamo se da mu je ovaj obrok prijao i da će i u Denveru moći da nađe makar sličan onome koji voli u Somboru, a na kraju sezone i osvoji trofej.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno! Zavirite na slavlje olimpijaca, torta stigla za Jokićev sto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    30. septembar 2024 | 07:45

    Jokic je od detinjstva lepo vaspitan nije sa 14 g setao po kockarnicama i kaficima kao so danas rade.Kucno vaspitanje je uspeh dece

  • Vitez Koja

    30. septembar 2024 | 07:48

    Mislim da je našao čovek sjajan recept za život slavnih.Živiš u tom nekom svom mestu odakle si, gde te svi znaju od malena, istrpiš prvih nekoliko dana da se ljudi naviknu da te viđaju skoro svaki dan, islikaju te i ti si onda možeš manje više da funkcionišeš normalno.

  • CG

    30. septembar 2024 | 07:29

    Normalno, bez kompleksa, nije pokondiren. Ali su takva indijanska braca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA