Misteriozna poruka Džejmsa Nanelija na mrežama: Da li ovo može da zabrine Partizan?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Samo malo po završetku utakmice Partizana protiv Spartaka u Subotici u kojoj je crno-beli tim ostvario pobedu (89:80) i tako došao do 2-0 u ABA ligi, javio se i jedan prošlosezonski igrač beogradskog tima, Džejms Naneli, koji je postavio vrlo misterioznu poruku na društvenoj mreži "X".

Kao i obično, Naneli je napisao samo jednu rečenicu, koja je bacila pre svega navijače Partizana u mozganje, jer je pomenuo Evroliginu asocijaciju igrača (ELPA).

- Hvala Bogu što postoji ELPA - napisao je Naneli, a ispod se u komentarima javio i jedan od advokata iz pomenute asocijacije, Luka Milanović, na šta mu je Naneli odgovorio:

- Gospodine, hvala na vašem vrednom radu.

Pokušali su navijači Partizana da od Nanelija nešto saznaju, da vide o čemu je zapravo reč, jedan mu je rekao da "prospe pasulj", što je engleski izraz za to da treba da se otvori.

Međutim, Naneli je samo otkrio da "sve može samo od sebe da se objasni".

Mnogi se pitaju da li to ima nekakve veze sa načinom na koji su se razišli Partizan i Džejms Naneli, mada je sam košarkaš mnogo puta isticao da je sa druge strane sa navijačima imao najbolji mogući odnos.

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA