KK Spartak Subotica - KK Partizan, ABA liga Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović

Uživo Spartak - Partizan: Crno-beli gube na poluvremenu u Subotici, Jovanovićev tim sjajno parira!

 
 
 ≫ 
  • 2

Činjenice

  • Meč se igra od 19.00 časova u dvorani "Dudova šuma".
  • Očekuju se pune tribine, a parket je renoviran za početak nove sezone.
  • Sudije ovog meča biće Tomislav Hordov, Sašo Petek i Dragan Porobić.

Uživo

Najnovije
19:50

2 QT (10') Spartak - Partizan 44:41

Miletić ovoga puta nije pogodio nijedno slobodno bacanje za Spartak. Dejvis nije mogao preko Rudana, ali ofanzivni skok Partizana. Nije pogodio ni Braun, te je sada lopta u rukama Mateja Rudana.

Cerovina je pogodio za tri i Spartak ponovo ima +3! Tajmaut poziva Željko Obradović.

Ništa od trojke Lundberga iz izolacije, nema ni zakucavanja za crno-bele. I deluje da će Spartak imati poslednji napad i da će voditi na odmoru.

Tajmaut i za Jovanovića. Ipak će poslednji posed imati Partizan, jer je lopta otišla preko pola. Sterling Braun ne pogađa i to je to.

KK Spartak Subotica - KK Partizan, ABA liga Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović
19:46

2 QT (9') Spartak - Partizan 41:41

Ife Lundberg sada pogađa i gledamo pravu rezultatsku klackalicu! Cerovina pogađa iz stepbeka, lepo se oslobodio i pogodio nekadašnji kapiten Mege. Brza akcija za Spartak, poeni za Marka Tejića, rođenog Užičanina, tako da Subotičani sada imaju i +3.

Fauliran je Tajrik Džons, pa će imati nova dva bacanja. Nikolić je napravio prekršaj. Opet ne pogađa Tajrik prvo bacanje, ali drugi put je precizniji. Sterling Braun iz kontre nas vraća u egal, a pogađa i dodatno bacanje.

Bolton je sada realizovao kontru za Spartak, no evo novih bacanja za Tajrika Džonsa. Prvo je uspešno, a drugo ne. Opet je egal...

19:41

2 QT (7') Spartak - Partizan 35:34

Poeni Nikolića, a onda novi sjajan potez Karlika za Balšu koji zakucava! Nikolić je fauliran od strane Sterlinga Brauna. Pogodio je dva bacanja, a na drugoj strani i Tajrik Džons ima dva penala zbog prekršaja Luke Cerovine.

Nije pogodio nijedno... Spartak zatim ponovo vodi posle koša Boltona. Tajrik Džons je pogodio i vratio prednost na stranu crno-belih, ali i Nikolić je precizan. Sada faul nad Džonsom.

KK Spartak Subotica - KK Partizan, ABA liga Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović
19:36

2 QT (5') Spartak - Partizan 27:30

Danilo Nikolić sada nije bio precizan, dok na drugoj strani ne pogađa ni Ludnberg sa distance. Bolton je sada napravio pravi dar-mar u reketu, prošao i još je i fauliran, ali nije realizovao dodatno bacanje.

Karlik bez trojke, dok Marinković pravi faul nad Nikolićem, ali na zemlji. Pokuševski završava lakim poenima kontru na drugoj strani nakon što je Nikolić promašio za tri. Ni Bolton nije precizan, ali Cerovina će imati dva slobodna bacanja. Nije baš precizan bio prvi put bivši kapiten Mege, a ni drugi...

Braun je vrlo lepo prošao Miletića, što zaista nije jednostavno.

19:30

2 QT (2') Spartak - Partizan 25:26

Denijels je izgubio ravnotežu i promašio, dok na drugoj strani ni Partizan ne uspeva da se snađe. No, i Spartak gubi loptu sedmi put, pošto ona odlazi u aut. Džons je probio led i pogodio za dva, ali će se ipak gledati snimak.

U međuvremenu i tajmaut Jovanovića.

19:24

1 QT (10') Spartak - Partizan 25:24

Trojka Isaka Bonge, koji je ostao sam, a on to ume da iskoristi... Partizan je uspeo da sačuva svoj koš u narednom posedu, pošto je Tejić izbacio loptu u aut. Partizan je držao loptu u posedu 30 sekundi, na kraju je fauliran Bonga, pa sada arbitri većaju da li je to na šutu za tri poena ili ne.

Gledaće se da li je vreme isteklo... Faul je u vremenu, tako da Bonga dobija tri slobodna bacanja.

Bonga je promašio prvo, drugi put je precizniji, a treći put nije uspeo da ubaci u koš, tako da Spartak ima +1 posle prve deonice.

19:19

1 QT (9') Spartak - Partizan 25:20

Balša Koprivica nije uspeo da zakuca, ali će imati dva slobodna bacanja. Realizovao je samo jedno. Bolton je sada bacio loptu pravo u aut. Sterling Braun je realizovao šut sa poludistance. I Rudan se snašao pod košem, a onda Koprivica zakucava.

Na sve to stiže i pogodak Denijelsa za dva uz prekršaj. On je realizovao i dodatno bacanje, a trojku na drugoj strani sa 45 stepeni nije pogodio Braun.

19:13

1 QT (7') Spartak - Partizan 20:15

Miletić nastavlja da rešeta koš Partizana, njegov već osmi poen danas! Na drugoj strani poene postiže Karlik Džons. Zakucava i Sterling Braun iz ukradene lopte. Vrlo, vrlo efikasna košarka za sada. Danilo Nikolić je postigao trojku i vratio je Spartak na +5. Ali i Karlik Džons je sada precizan... Precizan je potom i Tejić.

19:08

1 QT (5') Spartak - Partizan 13:9

Koš Dejvisa, a onda je Spartak izgubio loptu, da bi fauliran bio Nilikina, koji je realizovao jedno slobodno bacanje. Koš i za Spartak na drugoj strani, dok Partizan nije uspeo da realizuje svoj posed. Izgubio je loptu Partizan, dodali su loptu pravo u ruke rivalima. Bolton i Miletić zato donose Spartaku prvi plus od četiri poena.

19:05

1 QT (3') Spartak - Partizan 7:6

Jako efikasan start utakmice. Miletić postiže prve poene za Spartak, potom uzvraća Dejvis, a zatim i Džons. Trojku je pogodio Bolton, vratio je dvojku Dejvis, a Spartak posle dva minuta igre ipak vodi pošto je precizan bio Miletić.

18:59

Startne postave za današnji meč

Spartak: Luka Cerovina, Nemanja Gordić, Dušan Miletić, Danilo Nikolić, Rasir Bolton

Partizan: Brendon Dejvis, Frenk Nilikina, Duejn Vošington, Mario Nakić, Tajrik Džons

18:16

Poslednji meč za Partizan pred početak Evrolige

Ovo će ujedno biti poslednja provera Partizana pred početak Evrolige, a podsetimo, crno-beli u četvrtak gostuju Baskoniji u Vitoriji Gasteiz od 20.30 časova.

18:14

Spartak poražen u prvom kolu, Partizan slavio

Košarkaši Spartaka poraženi su od Studentskog centra u prvom kolu ABA lige u Podgorici pre samo tri dana (76:84), tako da će tražiti reakciju u prvom meču pred svojom publikom.

Partizan je sa druge strane bio dominantan i u sredu je savladao Borac iz Čačka kod kuće sa čak +30 (96:66).

18:13

Dobrodošli!

Poštovani čitaoci portala Telegraf Sport, želimo vam dobrodošlicu na utakmicu 2. kola ABA lige između Spartaka i Partizana u Subotici!

U srpskom derbiju između novajlije u ligi i crno-belih, sigurno nas očekuje dosta uzbuđenja.

Početak meča zakazan je za 19.00 časova.

Video: Karlik otkrio da li gra Euroleague Fantasy i iznenadio sve petorkom koju je odabrao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    29. septembar 2024 | 19:57

    Za Kk Partizan...jos 10 milki budzeta...dreka i kuknjava Zoca je nesto najlepse🤣🤣🤣

  • РВ

    29. septembar 2024 | 19:50

    Не ваља ово прво полувреме ништа. Килаво брате до зла бога

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA