Spartak upozorio navijače pred meč sa Partizanom: Ovo neće smeti da se unese u dvoranu za meč ABA lige

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Spartaka iz Subotice sutra igraju istorijski, prvi meč na domaćem terenu u ABA ligi i to protiv prošlogodišnjeg finaliste ovog takmičenja, ekipe Partizana. Meč je zakazan za 19.00 časova u dvorani "Dudova šuma" i očekuje se da ona bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Subotica sa nestrpljenjem čeka prvi meč ABA lige posle osvojene titule prošle godine i pobede nad Vojvodinom u finalu ABA 2 lige, ali klub je poslao i važno saopštenje svojim navijačima i svima koji će sutra biti prisutni u "Dudovoj šumi".

Klub je naveo da će vrata Hale sportova sutra biti otvorena već dva sata pre početka meča, odnosno od 17.00 časova i Subotičani su zamolili sve da na svojim mestima budu već do 18.30 časova.

Subotičani su takođe podvukli da će na ulazima biti vršene detaljne kontrole i stoga mole da navijači ne čekaju poslednji momenat, već da dođu što je ranije moguće. Takođe, u dvoranu neće biti dopušteno uneti rančeve, torbe, upaljače, metalni novac, hranu ili flaše sa pićem.

Sve navedeno će se u suprotnom oduzimati na ulazu i kontrole će trajati duže, pa će se nepotrebno stvarati gužva.

Podvlači se da su sva mesta numerisana i da ulaznice imaju jedinstven QR kod koji je moguće iskoristiti samo jednom, tako da neće biti moguće ulaziti i izlaziti iz dvorane ili dvostruko koristiti istu kartu.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA