Alba izgleda zastrašujuće pred start Evrolige: Pregazili rivala, izgledaju neprepoznatljivo

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Albe iz Berlina ostvarili su jednu od najubedljivijih pobeda u poslednjih nekoliko godina i to nad ekipom Oldenburga u meču drugog kola Bundeslige.

Rezultat na kraju meča je bio 105:70, a ova ogromna razlika od 35 poena se zaista dugo ne pamti od tima iz Berlika, koji je prethodnih godina bio jedan od onih timova protiv kojih očekujete pobedu.

Oni su tokom celog meča držali tu prednost i nisu je ispuštali, a stekli su je od prvog sudijskog zvižduka.

Najbolji pojedinac Albe bio je Martin Hermanson sa 20 poena i 11 asistencija, a blizu tripl-dabl učinka bio je Trevion Vilijams sa 16 poena, devet skokova i šest asistencija.

Svi igrači koji su bili u protokolu su se upisali i pokazali jaku dominaciju pred start nove sezone Evrolige, koja kreće naredne nedelje od četvrtka.

U prethodnom kolu Bundeslige savladali su Hamburg Tauerse rezultatom 97:80, što, uzevši u obzir kvalitet Tauersa, predstavlja izvanredan uspeh i rezultat.

Alba će protiv Zvezde igrati sedmog novembra ove godine po prvi put, dok će za duel sa Partizanom čekati do 12. decembra.

(Telegraf.rs)

Video: Majk Daum posle prve pobede Zvezde u ABA ligi: "Da idemo mi korak po korak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA