Hezonja zbog misteriozne bolesti izgubio 7 kilograma: Alarm u Realu, neće ga biti na terenu do daljnjeg

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odmah na samom startu sezone, glavobolja za Real Madrid i Ćusa Matea. Jedan od njegovih najboljih igrača, Mario Hezonja se misteriozno razboleo i zbog toga je izgubio čak sedam kilograma zbog čega ga neće biti na terenu do daljnjeg.

Da situacija nije nimalo naivna istakao je i sam trener Mateo, koji je posle Superkupa objavio da je Hezonja uz to imao i jako visoku temperaturu tela.

- Izgubio je šest ili sedam kilograma i sada mora nekako da ih povrati, jer je konstantno povraćao, imao dijareju i visoku temperaturu tela i to neko vreme. Radićemo sa njim da bismo ga vratili u najbolju formu što je pre to moguće - rekao je Mateo pre meča sa Lejma Korunjom.

Postavlja se pitanje da li će Hezonja uopšte biti spreman i da nastupi na utakmici Evrolige koju Real igra sa Bajernom 3. oktobra, što je za šest dana.

Inače, Hezonja je postizao 13,5 poena po meču uz 4,6 skokova prošle sezone, tako da bi njegovo odsustvo nesumnjivo bio jak udarac za Madriđane.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA