"Da to uradimo i rezultati će doći sami od sebe": Daum posle Zvezdine pobede otkrio kako vidi svoju ekipu

 
S. T.
S. L.
S. T. S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da ostvare pobedu na prvoj utakmici kod kuće u ABA ligi protiv ekipe Mornara iz Bara (91:72), a posle meča, igrač ovog tima Majk Daum razgovarao je sa medijima i podelio svoje utiske.

Crveno-beli su imali dosta muka da se konačno odvoje od Mornara, ali kada su to učinili, pred sobom su imali pravi "autoput" ka pobedi.

Daum smatra da je njegov tim dobro odigrao večeras i da je nastupio protiv rivala koji nije imao nikakav pritisak.

- Mislim da smo se dobro borili večeras, oni su dobar tim, došli su da igraju bez pritiska, što samo pokazuje da imamo mnogo stvari na kojima moramo da radimo. Dok smo tu zajedno, ići ćemo dan po dan i prihvatati rezultate - rekao je Daum.

Bio je ovo i njegov prvi meč pred navijačima Zvezde kod kuće.

- Volim da igram pred ovim navijačima, igrao sam ovde prvi put u Evroligi prošle sezone. Uvek je neverovatno izaći na teren prvi put, drago mi je što i pravi blagoslov što igram ovu igru.

Pokazao je Daum da ume da odigra i izuzetno atraktivno i da navijači i u narednim mečevima mogu da očekuju od njega lepe poteze.

- Mislim, da. Mislim da nema pritiska, samo pokušavam da izađem i da uživam u momentu.

Ekipa se bori iz dana u dan i na treninzima, koji kako i sam Daum kaže, nekada umeju da budu vrlo naporni.

- Borimo se svaki dan, definitivno. Takmičimo se međusobno, duh je na visokom nivou. Mislim da kada to uspemo da uradimo i prenesemo na teren, bićemo zadovoljni.

Sledi meč sa Parizom u Evroligi.

- Vrlo je važno. Znamo kako je Pariz bio uspešan u Evrokupu prošle sezone, samo treba da ostanemo zajedno na svakoj utakmici, da idemo korak po korak. I rezultati će doći sami od sebe.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA