Obradović najavio prvo gostovanje Partizana u ABA ligi: U tri rečenice Željko je otkrio šta očekuje

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Partizana igraju u nedelju prvu utakmicu u gostima u ABA ligi i to protiv novajlije, ekipe Spartaka u Subotici od 19.00 časova. Očekuje se veliki broj navijača u hali "Dudova šuma".

Partizan je u prvom kolu sa 96:66 pobedio Borac iz Čačka na domaćem terenu, tako da Željko Obradović može da bude zadovoljan načinom koji je njegova ekipa ušla u novu takmičarsku godinu.

U izjavi za klupski sajt, Obradović je najavio ovaj meč i istakao šta će biti glavni cilj Partizana na ovom meču.

- Prvo gostovanje u ABA ligi. Igramo protiv tima koji ima apsolutno izdefinisano šta radi na terenu, sa jasnim ciljem da, pre svega, uvek žele da igraju u tranziciji. Takođe imaju izdefinisane uloge što se tiče igre 5 na 5 i načina na koji žele da igraju. Ozbiljan su tim, igrali su dobro u pripremnom periodu i očekuje nas veoma teško gostovanje - rekao je Obradović.

Kapiten, Vanja Marinković kaže da se nada dobroj utakmici, a da Spartak ima velike ambicije.

- Pristupamo svakom meču ozbiljno. Nadam se dobroj utakmici i nadam se da ćemo da ponovimo igru kao protiv Borca. Dobra su ekipa, osvojili su ABA 2 i sa velikim ambicijama su ušli u ABA 1. Tako da, sigurno će biti dobra utakmica i nadam se pobedi.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA