Boban Marjanović nervozan zbog povratka pred Delije: "Meč sa Zvezdom... neću znati za sebe"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Davno je otišao u NBA ligu Boban Marjanović, ali nije zaboravio na ono što je doživeo u Evroligi, najboljem kontinentalnom takmičenju, gde će naredne sezone učestvovati.

U intervjuu za "Sport Klub", Boban je pričao o tome šta je bio razlog da se vrati u Evropu, te tu nastavi košarkašku karijeru nakon uspešnog perioda u Americi.

- Odlučio sam da se vratim u Evroligu jer mislim da je to trenutno najbolji potez za mene. Jedva čekam da igram utakmice, kao ranije, naravno, sada u drugom timu. Košarka je košarka, mi smo profesionalci, bavimo se onime što najviše volimo, tako da jedva čekam da izađem na teren i pokažem ono što znam. Bilo je lepo provesti tih devet godina u NBA ligi, sada sam trenutno ovde, a ko zna, možda ostanem još koju godinu - počeo je popularni Bobinator.

Otkrio je da jedva čeka da igra protiv Zvezde, da ga čeka bura emocija koje verovatno neće moći da sakrije.

- Naravno, jedva čekam da igram protiv Zvezde. Čeka me mnogo emocija, to ne može niko da sakrije. I sada kada pričam o tome sam nervozan, a kako će biti tek kada se to desi… Mislim da neću znati za sebe nekoliko minuta kada budem ušao u halu, kada se budem zagrevao, još ću videti sve poznate ljude, one sa kojima sam igrao, radio, naravno, i prijatelje, drugove, to mi daje još veću energiju - objasnio je.

Pričao je i o nekadašnjem saigraču iz Zvezde, a sadašnjem u Feneru, Marku Guduriću i imao samo lepe reči za njega.

- Marko je stvarno dobra osoba, treniramo zajedno i van sezone pošto imamo istog trenera koji se bavi našom fizičkom spremom. Viđam ga češće nego što iko može da zamisli, odlični smo prijatelji, nadam se da će da mi pomogne ovde jer je on veteran, ja sam ruki. Nadam se da neće da me teraju da pevam pesme za srećan rođendan i da nosim torte i kolače i krofne. Šalim se… Ali, mislim da će konekcija biti dobra, on je dobar momak i jedva čekam da delimo teren - zaključio je.

(Telegraf.rs/Sport Klub)

Video: Bobi Marjanović izazvao oduševljenje Hrvata u dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA