Lebron Džejms dirljivom objavom ispratio Rouza u penziju

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Superstar Los Angeles Lejkersa, LeBron Džejms, objavio je emotivnu poruku povodom penzije Derika Rouza, najmlađeg MVP-a u istoriji NBA.

Džejms je na svom Instagram storiju napisao: „Puno ljubavi i poštovanja! Pozdrav.”

Rouz, u dobi od 35 godina, zvanično je najavio svoj odlazak iz profesionalnog sporta 26. septembra, nedugo nakon što mu Memfis Grizlisi nisu obnovili ugovor. U svojoj izjavi, Rouz je napisao: „Hvala ti, moja prva ljubavi. Verovala si u mene kroz uspon i pad, bila si moj oslonac kada je sve drugo delovalo nesigurno. Pokazala si mi šta ljubav zaista znači.” Dodao je da je teren postao njegovo svetište gde se osećao slobodno.

On je takođe podelio emotivan video na društvenim mrežama, u kojem njegova majka iznosi svoje misli o njegovoj karijeri i penziji. Rouz napušta NBA kao trostruki All-Star, a njegova karijera bila bi verovatno još uspešnija da nije bilo ozbiljnih povreda kolena. Kao najmlađi MVP u 2011. godini, Rouz je imao samo 22 godine.

Džejms i Rouz imaju bogatu zajedničku istoriju. Oba igrača su se često susretala u plejof utakmicama u Istočnoj konferenciji tokom Rouzove karijere. Rouz je 2008. godine izabran kao prvi pik na draftu od strane svog rodnog tima, Čikaga, dok je Džejms bio izabran od strane Klivlenda 2003. godine.

Jednom su igrali kao saigrači u Klivlendu tokom Džejmsove poslednje sezone sa Kavalirsima, ali Rouz je imao problema sa povredama koji su uticali na njegovu igru. U 2020. godini, Lejkersi su pokazali interesovanje za Rouza, ali je on odlučio da se vrati u Njujork pod vođstvom svog bivšeg trenera Toma Tibodea.

(Telegraf.rs)

Video: Lebron Džejms za Telegraf o Jokiću: "Takav talenat! Zaslužio je sve što ima, on je sjajna osoba"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA