Karlika Džonsa pitali o Željku Obradoviću, a on se od uveta do uveta nasmejao: "U timu ga svi poštuju!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Novi košarkaš Partizana Karlik Džons se već od samog dolaska istakao kao apsolutni lider, ali to za njega nije ništa novo. U reprezntaciji Južnog Sudana Karlik je bio upravo to - lider, a istu ulogu je dobio kod Željka Obradovića.

U Intervjuu za "BasketNews" govorio je o Grobarima, ali i o svom saigraču i prezimenjaku Tajriku Džonsu, koji je osvojio srca navijača već na startu sezone.

- Igranje košarke sa ovim timom pred ovom publikom, čovječe. Neverovatno je. Publika je nerealna. Neprestano navijanje, nekada stvarno ne možeš da čuješ sopstvene misli. A jedno od ludih stvari je što to nije cela publika, znaš, to je samo mali deo onoga što ćemo videti ove sezone. Tako da, mislim da je sve to sjajna energija, sjajan osećaj. Da prokomentarišem Tajrika, čovječe, to je nerealno, znaš, način na koji on skače, koliko je jak, koliko je atletski. Impresivno je. Tokom moje karijere imao sam saigrače koji su mogli da skaču i hvataju lobove, ali iskreno, mislim da nikada nisam imao centra tako atletskog - ističe Džons.

Potom je upitan o Željku Obradoviću, a na to pitanje samo se pojavio široki osmeh, nakon kog su usledile najlepše reči hvale.

- Znaš, on uči timskoj igri. Ogromno poštovanje za njega, mnogo ljubavi prema njemu. Mislim da ga svi u timu poštuju. Znaš, svaki put kad govori, osećam kao da nešto novo naučim, i to mi je najvažnije. Uvek sam otvoren za nove situacije, nove trenere, nove igrače. Naš trener je jedinstven, čovječe. Ima zabavnu stranu, ali zna kad treba da nas 'stisne' ako je potrebno - rekao je Džons.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA