Hrvat priznao Jokićevu veličinu: "Deca se ugledaju na njega, ima košarku u malom prstu"

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Dario Šarić je komentarisao na danu otvorenom za medije igračku veličinu Nikole Jokića.

Nije mogao da prestane da ga hvali, da ističe njegove vrline koje će današnja deca pokupiti.

- Mislim, teško je reći. Teško je reći. Mislio sam da će biti trostruki MVP, ali možeš videti da ima košarku u malom prstu. Znaš, vidi se da je visoki igrač koji može da šutira, koji može da igra, koji zaista ima dobar osećaj. Znaš, nema mnogo dece koja odrastaju s takvim osećajem. Razumeš šta hoću da kažem? Svi mi radimo, svi mi nekako usavršavamo, ali on ima stvarno lep osećaj oko obruča, što pokazuje. I posebno, znaš, igrajući u Jadranskoj ligi, bio je sjajan na poziciji petice. Nakon toga je došao u NBA, i nekako se Denverov sistem prilagodio njemu da igra najbolje, i postao je šampion. Postao je trostruki MVP, ali mogao si videti njegov talenat, da je jako dobar. Ali to nisi mogao u potpunosti videti - rekao je Šarić.

Šarić će ove sezone po prvi put biti igrač Denvera, a pre toga je igrao za Voriorse, Tandere, Sanse, Timbervulvse i Seventisikserse u NBA ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Sale o emociji prema Srbiji, Bogdanu, Jokiću i Olimpijskim igrama: "Oni su bili tako slatki..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA