Jokić se opet "potukao" sa mikrofonom, pa komentarom o bradi doveo novinare do suza

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Denveru je danas dan otvorenih vrata za medije, pa su tako novinari iskoristili priliku da upitaju najveću zvezdu Denver Nagetsa i najboljeg košarkaša na svetu Nikolu Jokića nekoliko pitanja.

Nikola je veliku pažnju privukao svojim novim stilom, ali i bradom, koja je kako neki kažu nikad duža. Upitan je da li je to neka naznaka ozbiljnosti.

- Treba mi više komplimenata, Marlone, više komplimenata. Da uplašim protivnike. Da, to se promenilo, ali verovatno će uskoro nestati - uz osmeh je rekao Nikola.

Pričao je o odnosu sa Vestbrukom, nakon što je prethodno Rasel rekao kako je igrati sa Srbinom.

- Mislim, naravno, nismo imali dobar odnos na terenu. Mnogo smo se svađali i pričali jedan drugome, ali sada znam ko je on malo bolje van terena. Sjajan saigrač, vokalni lider, momak koji voli da sluša i koji želi da prati u teretani. Mislim da je sjajan igrač za nas i mislim da će nam doneti mnogo dobrih stvari - dodaje.

Neko od novinara je dobacio kako izgleda dosta ozbiljnije, na šta je usledio odgovor u njegovom stilu.

- Ja? "Why so serious?" (citat iz filma Džoker) To je pravo pitanje. Nije toliko smešno, zar ne? Ne znam. Nisam siguran da li sam ozbiljan ili ne. Možda malo. Stariji sam, skoro 30, tako da je to moj odgovor - nasmejao je sve u sobi.

Srećan je zbog novog ugovora njegovog saigrača Džamala Mareja.

- Da, igram sa njim. On je moj partner u zločinu i prošli smo kroz mnogo toga. Imali smo velike pobede, velike poraze, i srećan sam što je ostao s nama. Nadam se da ćemo napraviti još malo istorije zajedno, hajde da to tako kažemo - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: Ovacije u Ljubljani za Jokića na oproštaju Dragića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA