Ostoja Mijailović o promeni cele ekipe Partizana: "Nakon prošle godine smo morali da menjamo atmosferu u timu"

 
S. L.
S. P.
S. L. S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Košarkaši Partizana su krenuli u novu sezonu u ABA ligi, i to veoma dobro pošto su slavili protiv Borca na svom terenu sa 96:66 pred oko 18.000 navijača. Oni su tako ispisali i nove strancie košarke na Jadranu, dok je o svemu tome pričao i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Ostoja je bio gost u emisiji Beogradska hronika na RTS-u, gde se dotakao brojnih tema koje se tiču samog kluba, ali i činjenice da su i ove sezone odradili dobar posao sa sezonskim ulaznicama.

Dotakao se Mijailović između ostalog i činjenice da je Partizan promenio svoj čitav tim, a kako kaže, publika je prepoznala dobar posao.

- Publika uvek prepozna dobar posao kluba. Nakon prošle godine koja nije bila završena očekivano dobro, morali smo da menjamo atmosferu u ekipi i tada smo doneli odluku da promenimo većinu ekipe. Nije bila ideja da promenimo ceo tim izuzev Balše Koprivice... Što se neko našalio jedan član stručnog štaba: "Balša ti si bio bolestan, pa si preživeo da ostaneš u ekipi". Bilo je planirano da ostane, ali smo imali puno sreće sa prelaznim rokom. Ono što se videlo na utakmici, odmah je ta hemija sa navijačima, u ekipi, da se dogodi na prvoj utakmici to niko nije očekivao. Očigledno su se igrači dobro uputili šta je Partizan. Kao da igraju 10 godina zajedno. Odličan prelazni rok, hvala svima u klubu i verujem da nas očekuje dobra sezona - istakao je Ostoja.

Partizan svoj sledeći meč u ABA ligi igraju protiv Spartaka iz Subotice.

(Telegraf.rs)

Video: Ostoja o Zvezdi: Loši odnosi traju još od ranije, sa budućim predsednikom imam korektne odnose

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    26. septembar 2024 | 18:56

    Slusam Ostoju na RTS-u kako kaze da je presrecan kako mu partizan izgleda a ono partizan nikad crnji, samo 2 Srbina

  • Šef

    26. septembar 2024 | 21:46

    Morali rumenom da kupe nove igračke. Stare se ofucale, a on, jadan, zna da se igra samo sa novim. Neko ga je slagao da je sve novo i bolje. A onda, buđenje iz "institucijalnog" zanosa, a na budilniku stoji 8:0. Uspavao se.

  • Zvele

    26. septembar 2024 | 22:32

    Nova era 🍷🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣kako ćete kukati jao 🤣🤣🤣😀🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA