Vestbruk je presprećan što će igrati sa Jokićem: "Ono što on čini... Zahvalan sam na tome!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Denver Nagetsi su odradili fantastičan posao tako što su u svoje redove tokom ovog leta doveli Rasela Vestbruka, a on je otkrio da je oduševljen idejom da igra sa Nikolom Jokićem.

Igrati pored jednog od najboljih igrača ikada je velika čast, a to oseća i Vestbruk. Smatra da na terenu može to izgledati veoma dobro.

- Iskreno, samo biti na terenu s njim je velika čast i zahvalan sam na tome. Znaš, on radi toliko različitih stvari na terenu koje omogućavaju drugima da budu sjajni. Srećan sam što mogu biti deo toga, a ne igrati protiv njega ili ga analizirati kao protivnika. U mogućnosti sam da izbliza vidim njegovu veličinu i sve ono što može da uradi, ne samo na terenu, već i van njega. I zahvalan sam na tome - rekao je Vestbruk.

Opisao je odnos njega i Nikole u prethodnim godinama...

- Mislim da je u pitanju takmičenje na najvišem nivou. Kada je u pitanju poštovanje, izuzetno poštujem Nikolu i stvari koje je uspeo da postigne u svojoj igri do sada. Mislim da je to uzajamno. To nam omogućava da se odmah povežemo. Odmah razgovaramo, shvatamo šta je potrebno da bi se pobedilo. On je očigledno već osvojio šampionat, tako da zna tačno šta je potrebno za pobedu. Ja sam ovde da bih, nadam se, doneo još jedan - rekao je uz osmeh.

Na kraju se osvrnuo na ciljeve tima, a izjava je bila dosta drugačija nego prethodnih godina. Smatra da nije pitanje života i smrti i deluje dosta opušteno.

- Iskreno, mislim da će u ovo doba godine svi reći da žele da osvoje šampionat. Svi će reći isto. Nije to pitanje života ili smrti, iskreno. Volim da igram košarku. Volim da se zabavljam. Volim da koristim ovu platformu za druge stvari, a osvajanje šampionata je veoma teško i naporno. Mnogo stvari mora da vam ide na ruku. Mislim da, dok god mi kao tim dajemo sve od sebe, možemo biti mirni s ishodom. Ako to bude šampionat, biću zahvalan na tome - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro ondak

    26. septembar 2024 | 19:30

    ajzdravo. pa ti si upropastio svaku ekipu u kojoj si igrao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA