Čović predao spisak glavnih saradnika: Među njima i bivši direktor Zvezde i legenda Partizana

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Izbornoj komisiji Košarkaškog saveza Srbije predat je predlog koji je podržalo 30 od ukupno 33 delegata, a odnosi se na to da Nebojša Čović postane novi predsednik Saveza. Prema informacijama Meridian sporta, to praktično znači da će izbor sadašnjeg predsednika Crvene zvezde na predstojećoj sednici Skupštine KSS 1. oktobra biti samo formalnost.

Tako,  Ana Joković bi ostala na svojoj poziciji, dok bi novi potpredsednici bili Nenad Krstić, Darko Jovičić i Filip Sunturlić. Ovo predstavlja značajnu promenu unutar Saveza, s obzirom na to da će ovi funkcioneri imati ključne uloge u budućim odlukama KSS.

Čović je poznat po svom dugogodišnjem iskustvu u srpskoj košarci i velikim uspehom u Crvenoj zvezdi, što ga čini jakim kandidatom za ovu prestižnu funkciju.

Da podsetimo, po Statutu KSS, iskusni funkcioner je do danas, 26. septembra, trebalo da dostavi biografiju, program rada, kao i imena kandidata četiri potpredsednika (muških reprezentativnih selekcija, ženskih reprezentativnih selekcija, za takmičenje i za finansije).

(Telegraf.rs/Meridian sport)

Video: "Ovim završavamo špansku sapunicu...": Čović prokomentarisao situaciju oko Petruševa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. septembar 2024 | 14:55

    Znamo ko si i sta si na bilo kojoj funkciji ,nisi samo tamo gde bi trebalo da budes!

  • Dača

    26. septembar 2024 | 15:03

    Bas me zanima sadržaj te njegove biografije koju je podneo. Nadam se da je tu i vreme dok je bio šef koordinacionog tela za KiM. Imao je tu dosta uspeha. Bogu smo se izgleda mnogo zamerili kada nas ovoliko kažnjava.

  • ARS

    26. septembar 2024 | 16:07

    Bravo za Srbiju dala je funkciju pravom čoveku - "dala je kozi da čuva kupus" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA